spring naar de tekst

Nieuws

2x een presentatie van het boek ‘De achterkant van verhalen’

U kunt er bij zijn!
In Leiden op 17 november en in Utrecht op 27 november

De presentatie in Leiden

Wanneer? Woensdag 17 november
Waar? Het Academiegebouw, Rapenburg 73 in Leiden
Hoe laat? Inloop vanaf 16.15 uur / Start 16.30 uur / Besluit 18.00 uur
Wie? Carel Stolker (emeritus rector magnificus, president en professor of private law van de Universiteit Leiden) neemt het eerste officiele exemplaar in ontvangst van auteur Jos van Remundt.
Wat? Carel Stolker zal na de overhandiging enkele woorden spreken waarna er een gedachtewisseling zal zijn onder de aanwezigen.

Voor deze bijeenkomst zijn er geen plaatsen meer beschikbaar. Voor aanmelding voor de reservelijst, mail naar Stichting Echelon

Presentatie in Utrecht

Wanneer? Zaterdag 27 november
Waar? ‘Tilburg School of Catholic Theology‘ (TST) aan de Nieuwe Gracht 65 te Utrecht
Hoe laat? Inloop vanaf 13.40 uur / Start 14.00 uur / Besluit 16.00 uur
Wie? Auteur Jos van Remundt geeft een toelichting op he boek ‘De achterkant van de verhalen’. Marcel Sarot, professor Fundamentele Theologie, katholieke Theologie van de Tilburg Universiteit en enkele docenten van de lerarenopleiding van TST krijgen een exemplaar van het boek. Rolf Deen (oud-bestuurslid Echelon) zal de bijeenkomst voorzitten.
Wat? Marcel Sarot zal enkele woorden spreken die kunnen leiden tot een onderlinge gedachtewisseling o.l.v. Rolf Deen.

Na afloop van het officiële gedeelte is er ruimte om het boek te kopen (€ 29,95), wilt u hier gebruik van maken, geef dit svp bij je aanmelding aan.en onder het genot van een hapje en een drankje samen te zijn. Wij verzoeken u vriendelijk het bedrag zoveel mogelijk gepast te betalen.

Meer over deze uitgave: boek De achterkant van verhalen

Wilt u op 27 november hierbij aanwezig zijn? Meld u dan per mail aan mail naar Stichting Echelon. Vermeld a.u.b. uw volledige naam, functie, telefoonnummer. En als u het boek op die dag wilt kopen, geef dit svp bij uw aanmelding aan.
Na deze aanmelding ontvangt u een bevestiging met de praktische informatie.

Spring naar boven