spring naar de tekst

reacties van gebruikers

“De bouwstenen (Passe Partout) zijn heel goed inzetbaar om met kinderen in gesprek te komen waarbij het verhaal uitgangspunt is en kinderen en leerkracht tot meer diepgang komen. Weer een parel voor de school.”

“Ik zal deze site onthouden en delen, dank voor deze mogelijkheid. Ik vind vooral de lesideeën erg waardevol (maar ook praktisch, niet geheel onbelangrijk!) om te delen. Daar kunnen leerkrachten inspiratie opdoen en het passen in hun onderwijs. Mooi!”

“Wat goed om te zien dat er beweging is bij Echelon!
Heb de site bekeken en het ziet er netjes en aantrekkelijk uit.”

“Ik zal Passe Partout bij de mensen van levensbeschouwing onder de aandacht brengen. Daar zit veel werk in en het lijkt heel compleet.”

“Wat een mooie en verfrissende website.”

“De website ziet er inspirerend uit. Het is fijn dat we lessen kunnen downloaden.”

“Een sterke en een inhoudelijke website. Ben echt tevreden!!! Ook interessante info over Grimmit. Zo had ik dat nooit bekeken. Ik ga reclame maken voor jullie maken hoor!”

” Ik wil alleen even zeggen dat ik erg tevreden ben, het werkt zo gemakkelijk. Het zijn ook hele leerzame en interessante bouwstenen.”

Een vraag van ons: Er kan toch vast nog wel iets beter? Kom je makkelijk bij de pagina’s die we aanbieden? Wij zijn benieuwd of jij ons van enige kritiek of tips kan voorzien? Geef dan gerust ook jouw reactie.

Spring naar boven