spring naar de tekst

Leerportaal

Welkom in het leerportaal van Echelon. Hier vind je toetsen die je kan gebruiken bij de uitgaven In Goede Handen en Geestelijke stromingen geven. Toetsen stuurt het leren: een bekende gedachte. Jij gaat pas iets doen wanneer het duidelijk is waar het om gaat. Deze toetsen kan voor jou een manier zijn van jouw eigen leer- en ontwikkelproces. Je kunt hier inloggen om gebruik te gaan maken van de toetsen van Echelon. In deze toetsen worden de theorie die in deze uitgaven besproken worden uitgebreid behandeld. Veel succes.

reacties

“De toets ziet er goed uit en test de kennis goed met diverse soorten vraagstellingen. Ik vind de manier van feedback op de toets ook erg prettig.”

Geestelijke stromingen geven

Studenten van de pabo en leraren opleidingen kunnen hier oefentoetsen invullen over wat in de lessen besproken werd aan hand van de uitgave ‘Geestelijke stromingen geven’.

bekijken

Inleiding identiteit en burgerschap

Met de code in de boek ‘Inleiding identiteit en burgerschap’ kun je gebruik maken van de online leeromgeving van Uitgeverij Boom. Zo kun jij hier verwerkingsopdrachten en oefentoetsen maken die aansluiten op de inhoud van het boek.


In Goede Handen

De oefentoets is beschikbaar in januari 2020.


Verhalen die ertoe doen

De oefentoets is beschikbaar in januari 2020.


Verhalen die ertoe doen

De oefentoets is beschikbaar in januari 2020.